Tervetuloa!
Turvallinen ruoka perustuu hyvään hygieniaan
Tervetuloa opiskelemaan hygieniaosaamista! Elintarvikkeiden puhtaaseen
käsittelyyn liittyy monia asioita, joista on koottu perustiedot
tähän oppimateriaaliin. Tämä materiaali sisältää
hygieniaosaamistestissä (Elintarvikelaki 23/2006, Eviran määräys hygieniaosaamisesta 1/2009) tarvittavat perustiedot. Hygieniaosaamistestin
suorittamisella halutaan varmistaa se, että jokainen herkästi
pilaantuvia elintarvikkeita käsittelevä henkilö tietää,
miten välttää elintarvikkeiden välityksellä
mahdollisesti koituvia terveyshaittoja.
Ohje
Turvallinen ruoka perustuu hyvään hygieniaan -oppimateriaali
koostuu 7 eri aihepiiristä. Aihepiirit näkyvät etusivun
vasemmassa reunassa ja liikkuessasi opintomateriaalisivuilla pääset
vaihtamaan aihepiiriä palaamalla etusivulle.
Eri aiheisiin liittyy esimerkkitehtäviä, joihin on annettu
ratkaisuvaihtoehtoja, joista Sinun tulee valita oikeat vastaukset.
Ohjelma ilmoittaa automaattisesti, ovatko ruutua napsauttamalla
valitsemasi ratkaisut asian kannalta oikein. Esimerkit on sijoitettu
tekstin loppuun, eli sivun alareunaan.
Sanasto ja lämpötilataulukko on tarkoitettu apuvälineiksi,
jotka helpottavat opiskeluasi. Ne löydät joka sivulta
sivun yläreunasta.
Opiskelun ja yrittämisen iloa!
|