Sivukartta

takaisin
etusivulle
sanasto

Sivukartta

Johdanto

Herkästi pilaantuvat elintarvikkeet

Mikrobit

lämpötila

happamuus

  happi

kosteus

haitat ja hyödyt

kasvun hallinta

Terveydelliset haitat

ruokamyrkytykset

 
 

listeria

 

salmonella

 

kampylobakteerit ja EHEC

 

stafylokokki

 

itiölliset bakteerit

 

virukset ja BSE

Henkilökohtainen hygienia

kädet

sairastuminen

Työskentelyn puhtaus

 

eri työvaiheet

työtavat ja ympäristön puhtaus

käsittely- ja säilytyslämpötilat

kuumennus

jäähdytys

 

pakastaminen

pakkaaminen

Puhtaanapito

astioiden pesu

puhtaustarkkailu

jätehuolto

tuholaisten torjunta

Omavalvonta

Lainsäädäntö ja viranomaiset

  Säädöksiä
Palaute