|
Palaute Sivukartta |
Etusivu
> Elintarvikeanalyysit |
||
Elintarvikeanalyysit |
||
Kemialliset analyysit |
|
|
- Proteiinit - Hiilihydraatit - Vitamiinit: - Askorbiinihappo eli C-vitamiini - Kivennäisaineet - Tuhka |
- Rasvat - Lisäaineet: - Säilöntäaineet - Natriumkloridi ioninvaihtajan avulla - Muut aineet: - Kofeiini |
|
Fysikaaliset
mittaukset |
||
- Kosteus - Viskositeetti - Brookfield - Ostwald - Taitekerroin - Tislaus - Optinen aktiivisuus |
- Väri - Rakenne - Tiheys - Pintajännitys |
|
-
Kalorimetriset mittaukset Aistinvarainen arviointi |
||
-
Ulkonäkö - Maku - Rakenne |
-Haju -Väri |
|
Mikrobiologiset
määritykset Pikamenetelmät Elintarvikkeen ravintoaine- koostumuksen määrittäminen |