![]() |
|
Palaute Sivukartta |
| Etusivu
> Elintarvikeanalyysit |
||
|
Elintarvikeanalyysit |
||
|
Kemialliset analyysit |
|
|
| - Proteiinit - Hiilihydraatit - Vitamiinit: - Askorbiinihappo eli C-vitamiini - Kivennäisaineet - Tuhka |
- Rasvat - Lisäaineet: - Säilöntäaineet - Natriumkloridi ioninvaihtajan avulla - Muut aineet: - Kofeiini |
|
| Fysikaaliset
mittaukset |
||
| - Kosteus - Viskositeetti - Brookfield - Ostwald - Taitekerroin - Tislaus - Optinen aktiivisuus |
- Väri - Rakenne - Tiheys - Pintajännitys |
|
| -
Kalorimetriset mittaukset Aistinvarainen arviointi |
||
| -
Ulkonäkö - Maku - Rakenne |
-Haju -Väri |
|
| Mikrobiologiset
määritykset Pikamenetelmät Elintarvikkeen ravintoaine- koostumuksen määrittäminen |
||